Valpeprosessen!

Jeg opererer ikke med vanlig venteliste. Jeg venter til tispa er drektig før jeg begynner med å plukke ut interessenter. Først da blir det laget en liste over aktuelle kandidater som jeg stiller noen spørsmål som dere må svare på, for å se om dere er aktuelle for å få valp fra meg. Dette for at jeg skal være sikre på at mine kjære valper skal få de beste hjemmene som finnes og kan bli en bestevenn i alle dens leveår. 

Jeg tar imot og svarer gjerne på spørsmål via mail før jeg har en tispe drektig. SMS vil jeg ikke ha, da dette virker veldig upersonlig. Om dere må ringe vær greie å ring mellom 19.00 og 22.00 😊

For meg er ikke mitt ansvar som oppdretter ferdig når valpen har reist fra meg. Jeg liker å følge opp mine valper å hjelpe dere på vei slik at dere skal få et godt familiemedlem.
For å få valp av meg må  dere:
-Hd og Ad røntge før hunden er 15 mnd
-Gå minimum 2 kurs med hunden
-Fore på et bra hundefor
-Komme på valpetreff , hvis dere bor i rimelig nærhet
Holde meg oppdatert og sende meg bilder av hunden
Dette for at dere skal få en best mulig hund og at jeg kan bli enda bedre med det jeg holder på med.
Jeg krever ikke at dere går på utstilling eller konkurrerer med med hunden, men jeg oppfordrer til å trene, da Golden Retriever elsker å bli brukt både fysisk og mentalt. Mitt mål er at alle mine valper skal ha et evig hjem!

Hos meg får dere med valpen:

Det vanlige som registret  i NKK ,  helse-attest, Chip, ormekur og vaksine
-Valpepakke
-Egen chattegruppe vor valpekullet der jeg kommer med tips og råd og dere kommer i kontakt med de som har søsken til deres hund
– Tilbud om en startpakke av hundeutstyr dere trenger til en god pris.
 God foravtale på kvalitetsfor.
Redusert pris ved innmeldelse i Norsk Retrieverklubb, som gir deg mange fordeler
-Valpetreff
Oppfølging så lenge hunden lever
Ring meg