Forvert

Vil du bli forvert?

Her kan du lese litt om hva det betyr å være forvert.

Som oppdrettere har vi alltid behov for fòrverter, dette for å gjøre det mulig å beholde “stammen” i avlet. Ideelt sett skal det beholdes 1 tispe fra hver kombinasjon vi gjør. Det er heller ikke umulig at det vil bli beholdt en og annen hannhund etterhvert. Derfor er det litt vanskelig og i noen tilfeller ikke hensiktsmessig å ha alle hjemme. Det er her våre fantastiske forverter kommer inn i bildet.

Det å være forvert vil si at du får den tispen vi selv mener er den beste eksteriørmessig og som etter vår mening har det beste utgangspunktet for videre avl.

Hunden vil på papiret tilhøre oss, men i praksis vil hunden vokse opp hos forvertfamilien å inngå i dennes daglige gjøremål å bli et familemedlem der. Forvertfamilen har hunden boende hos seg hele dennes levetid, men vi må ha hunden hos meg når den skal ha valper og oppfostring av disse.

Vår avtale tillsier inntil 3 kull før hunden føres over i forvertens navn også i papirene. I tillegg tar vi hunden med på utstillinger å stiller den ut for å få nødvendige premieringer, forverten er selvfølgelig hjertlig velkommen til å være med eller delta selv på dette dersom det er ønske om det!

Alle utgifter som omhandler avl og utstillinger ( som vi krever ) dekker vi. Andre daglige utgifter eller utgifter gjeldende utstillinger og konkurranser som forverten ønsker å delta på selv dekkes av forvert.

For oss er det meget viktig at vi har et godt og nært samarbeid med forvert og det er også derfor ønskelig at vi ikke bor veldig langt fra hverandre. Forverten vil få veldig god oppfølging med hunden.

Vi har en egen forvertsavtale som er basert på Nkk sin, ta kontakt om du ønsker å se dens utforming.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om mulighet for å bli forvert hos Underwater!

    Ring meg